Bröllop i 3 dagar

Bröllop 3 dagar i ända är mångas dröm men ofta allt för kostsamt. Vi har hittat ett upplägg som inte nödvnädigtvis behöver innebära att bröllopet blir dyrare.

Varför?

 

Genom att buda till ett längre bröllop får ni och era gäster en helhet där era gäster hinner med att bekanta sig med både er, gamla och nya vänner.

Kostnad

 

Att bjuda till 3-dagarsbröllop behöver inte innebära att budgeten spräcks. Tvärtom, om ni satsar på ett längre bröllop så blir vårt koncept väldigt prisvärt och ni kommer att förvånas över offerten.

Upplägg

Dag 1 – Middag

 

Dagen innan bjuder ni in till middag på G. Swenson´s Krog vid hamnen i idylliska Torekov, ett fiskesamhälle med gamla anor och Hallands Väderö strax utanför. Detta skapar gemenskap inför bröllopsdagen och alla tillresande ska ju upptäcka bröllopsorten och ha något att äta. På G. Swenson´s Krog har ni en del av restaurangen abonnerad för er räkning.

Dag 2 – Bröllopsfesten

 

Den riktiga bröllopsfesten komponeras och hålls i vanlig ordning. Gästerna har nu träffat och bekantat sig med varandra och är redo för att kalas de sällan kommer glömma!

Dag 3 – Brunch

 

Dagen efter bjuder ni in till Brunch på restaurangen. Vi lagar en av våra klassiska brunchbuffér och hela restaurangen är bokad för er räkning mellan 11:00 och 13:00. Festsällskapet får förmiddagen på sig att äta gott och tillsammans sammanfatta helgen samt tacka bröllopspar och värdar. snacka ut om gårdagens händelser. Efteråt finns tid för alla att ta en promenad i Torekov eller utforska andra delar av Bjärehalvön innan man skiljs åt.