G. SWENSONS CATERING

VI HAR ARBETAT MED CATERING I ÖVER 30 ÅR

CATERING PÅ BJÄRE

Vi har en lång erfarenhet av catering. Grundläggande är att vi alltid skräddarsyr enligt era önskemål. Allt från 2 – 300 gäster har vi arrangerat och serverat för genom åren och det är ofta vi är ute i flera hem och serverar på samma dag. Alltid i en nära diskussion med dig som beställare.

En catering för oss kan erbjuda allt från tält, musikanläggning, DJ, taxi, buss, boende, hotell, ballongkonstnärer, konditorer, fyrverkeriarrangörer, festservice, dekorationer, bröllopstårta, mat, grillbuffé, dryck etc.

catering@swensons.se

G. SWENSONS LADA

Vår renoverade festlada är den perfekta platsen för en större tillställning. Lokalen är
ett stall och lada som är renoverat, bekvämt och med en härlig gårdskänsla. Matsalen är byggd för upp till 150 gäster med golvvärme och taket är isolerat så även en sval vårkväll där solen inte värmer blir ni ombonad inne i lokalen. Lokalen har även en upphöjd scen, ett dansgolv och en bar. Ladan ligger i Bjäres småskaliga romantiska lantbruksbygd i utkanten av Torekov. Under åren har vi utrustat lokalen men alla nödvändigheter som behövs och lite till för att passa för stora fester till enklare tillställningar.

Vi hyr även ut stora eller mindre tält för den som vill ha en unik tillställning ute på en sommaräng eller gräsmatta.