Petter, son i huset & Linn hans flickvän har ni säkert sprungit på om ni besökt oss. De jobbar i servisen men också med marknadsföringen. De driver sitt eget företag som fotografer/kommunikatörer och fotograferar till exempel många av de bröllop och fester vi håller i. Petter & Linn har precis lanserat sin nya hemsida där de presenterar sina bröllopsfotografier och de tjänster de erbjuder. Så om ni ska ha en fest eller gifta er, spana in Bröllopsfotograf Skåne!

Att anlita Petter eller Linn att fotografera ert bröllop ger en del fördelar. Först och främst erbjuder de 10% rabatt på utvalda fotopaket om ni ska ha bröllopsmiddagen på G Swensons krog eller lada. Dessutom känner de känner till bröllopslokalen med alla vinklar och vrår, var ljuset är bäst eller var det är värdelöst, de känner också till kyrkorna på bygden och sist men inte minst har de många magiska fotomiljöer i bakfickan när det kommer till att ta porträttfoto. Alla dessa faktorer bidrar till att Petter & Linn slipper stressmomenten som annars kan plåga en bröllopsfotograf, och fotograferingen blir lugnare och mer avslappnad med ännu mindre saker som kan stå i vägen. Därav kan de erbjuda rabatten i samband med att ni bokar bröllopsmiddagen hos oss.

Nedan är några av deras fotografier men spana in deras hemsida för att se fler.

www.brollopsfotografskane.se

Skärmavbild-2014-04-03-kl.-17.51.25-800x428Bröllopsfotograf-Skåne-Malmö-Torekov-Båstad-Norrviken-IMG_6765Bröllopsfotograf-Skåne-Malmö-Torekov-Båstad-Mia&Packe11Bröllopsfotograf-Torekov-Petter-Toremalm-Skåne-1500px-mabelle&oscar2Bröllopsfotograf-Skåne-Torekov-Petter-Toremalm-MiaPacke-_AD12043