Catering Torekov/Båstad

Vi har en lång erfarenhet av catering. Grundläggande är att vi alltid skräddarsyr enligt era önskemål. Allt från 2 – 300 gäster har vi arrangerat och serverat för genom åren och det är ofta vi är ute i flera hem och serverar på samma dag. Alltid i en nära diskussion med dig som beställare. Vi har bra kontakter med olika leverantörer och kan allt såsom tält, musikanläggning, DJ, taxi, buss, boende, hotell, ballongkonstnärer, exklusiva konditorer, fyrverkeriarrangörer, festservice, dekorationer, bröllopstårta, mat, grillbuffe, dryck etc. Inget är ett hinder och omöjligt finns inte. Med vår långa erferenhet hjälper vi dig med fest-koordinationen hela vägen från idé till verklighet.
Vi gör allt från en enkel buffé som ni hämtar på krogen till fullservicecatering med allt vad det innebär i personal, tältservice etc. Välkomna med era förslag så offererar vi lösningar.

“Vi gör detta flera gånger per år, ni gör det kanske bara en gång i livet.” – Jarl Toremalm, krögare / cateringansvarig

I år har vi satt igång ett nytt koncept där vi flyttar matbordet hem till dig. Istället för att lägga din middag på G Swensons krog serverar vi på tallrik direkt till ditt middagsbord. Ni har en fördrink i trädgården, Vi kommer och ställer förrätten på ert uppdukade bord. När det börjar bli dags ringer ni krogen och 40 minuter senare kommer varmrätten vackert upplagd på fat. Eventuell dessert står färdig på tallrik eller fat och väntar. Nästa dag kommer vi och hämtar vår disk. Vi rekommenderar gärna viner till maten och kan sälja från vår vinkällare direkt till ert bord. Precis som på Swensons, fast hemma!

Vi kör catering till Torekov, Båstad, Ängelholm, Helsingborg, Halmstad, Bjäre, Bjärehalvön eller Hallands Väderö om det så önskas.

Vår festlokal

Vår festlokal G Swensons Lada ligger på Bjäre strax utanför Torekov och nära till Båstad. I ett omsorgsfullt renoverat stall och loge har det skapats en miljö som har kvar en genuin gårdskänsla och samtidigt ger oss möjlighet att ge en fullkomlig service. Lokalen är utmärkt för fester och mottagningar för 40 – 140 gäster. Vi har 2011 gjort om uteplatsen så vi har 500 kvadratmeter gräsyta i samma plan som lokalen. Vi kan där sätta upp tält för större arrangemang upp till 400 sittande gäster i tält som är kopplat till lokalen.

– Vi arbetar efter mottot att varje fest ska vara personlig och unik för beställaren.
– Vi engagerar oss mycket i förberedelserna med er om ni väljer oss.
– Vårt grundkoncept är att vi gör allt utom dekoration, musik och drycker. Vi kan givetvis ta hand om det också om det önskas.
– Det är er fest och den ska ha er prägel.
– Det finns stora möjligheter att påverka miljön med hjälp av dekorationer och dukning.
– Övriga arrangemang såsom, musik, dekoration, evenmang, event, hyra tält, porslin, glas, bröllopstårta, drycker (mängd och sort) hjälper vi till med.

Ni har visionen för er fest, vi har all den erfarenhet som krävs för att servera en vällagd måltid och sköta servicen på ett högklassigt vis. Vårt gemensamma mål ska vara att ge ett oförglömligt minne för er och era gäster.