Golf Torekov

Att bo mitt i Torekov, ha tillgång till Bjäres 5 golfbanor och några till i vår närhet, äta gott på anrika G. Swenson´s Krog, så vill vi skämma bort våra golfgäster. Boka hos oss du får ett färdigt paket.

TorekovGolf Mini 950 kronor/person
1 natt i dubbelrum med frukost, 1 2-rättersmeny på G. Swenson´s Krog – ni bokar era banor själva.

TorekovGolf Extra 1445 kronor/person
Greenfee och bokad tid på Torekovs GK (eventuellt annan bana enligt ert önskemål), 1 natt i dubbelrum med frukost, 3-rättersmeny på G. Swenson´s Krog.

TorekovGolf Helg 2750 kronor/person
Greenfee och bokade tider på Torekovs GK och Båstad GK(eventuellt annan bana enligt ert önskemål), 2 nätter i dubbelrum med frukost, En 3-rättersmeny och en 2-rättersmeny på G. Swenson´s Krog.

På Torekovs linksbana har du havsutsikt från alla hål. På Båstad upplever du en klassisk engelsk club. På Bjäre spelar du bland bronsåldersgravar och har utsikt över skälderviken. På Åkargården lutar sig banan mot slätten i söder med vidunderlig utsikt. Golf på Bjäre är mycket mer an bara spelet.

 

 

Boka här

Med öppna greener nästan året om

Vi har ett häftigt koncept tillsammans med turbåtarna som går till Hallands väderö. Vi bokar Nanny, den äldre fiskeskutan, fyller den med drycker, servispersonal, snittar och tilltugg. Skepparen lägger loss och vi glider i långsamt ut mot Hallands Väderös utsida. På vägen får ni från havet njuta en annorlunda utsikt av Hallands väderö, Vinga skär, Torekov och även Kullahalvön. Ni kommer garanterat att få se sälar och fåglar från det rika djurlivet på ön, ibland skymtas även tumlare eller andra djur. Tillbaka in i hamn står restaurangen dukad med middag och drycker efter era önskemål.

 

Har du en annan idé du vill förverkliga? Komponera ditt eget koncept! För oss finns inga hinder, vi har nära kontakter med många aktörer och kan ordna precis det du vill. Vinprovning, whiskyprovning, sälsafari, vattenskidsåkning, kitesurfing, tävlingar på hemmeslövs herrgård, ribb båt med häftiga Stora Blå eller en runda Speedcats i Båstad, som gocart fast på vatten! Utgå från en god och trevlig middag på G Swensons krog så löser vi allt från evenemang till centralt boende i Torekov.

Golfbanor på Bjäre

Torekovs Golfbana

I Torekov har vi spekat golf i mer en hundra år, Torekovs golfbana är en av landest äldsta. Havsutiskt från varje hål är det också en av de vackraste. Runt omkring brukar bönderna jorden, på malarna intill betar kor och får med utsikt över Hallands Väderö. En utmanande linksbana som går att spela oavsett väder och vind – året om.

 

Båstads golfbana

Som arrangör av internationella golftävlingar som PING Junior Solheim Cup och Challange Tour tävling The Princess är Båstads 36 golfhål en klassiker. Gamla banan är Sveriges näst äldsta 18-håls bana, nya är utmanande och häftigt belägen med oundvikliga panorama vyer över havet.

 

Salomonhögs golfbana

I ett område mitt på Bjärehalvön möter fornminnen och gamla tider en ny och spännande golfbana, Salomonhög. Den omgivande naturen är vacker, annorlunda och plötsligt känns det  inte alls som att man är i Skåne, utan på sluttnigarna i ett nordfransk vindistrikt.

 

Åkargårdens golfbana

På Åkargården spelar du med utsikt över öppna Skånska fält, Hallandsåsen och Skälderviken. En 18-hålsbana som har blivit en riktig Bjäre-klassiker!

Golfpaket i Skåne

Skåne Nordväst är Sveriges Golfdestination No. 1. Det är bara Florida som är mer golfbanetätt, i hela världen! Om du står i mitten av Bjärehalvön når du 117 av dessa golfhål på bara 11 minuters bilfärd. Vårt milda klimat innebär att det går att spela nästan året om, varje årstid har sin charm och utmaning.