I början av nittiotalet planterade Katarina en vinranka hon köpt på på Hedentorps Plantskola. Ingen kunde väl tro att den 24 år senare skulle vara finare och större än någonsin? Den är en naturlig del av krogen.

I våras kontaktade vi Hedentorps Plantskola för att få hjälp med vår uteservering. Vi önskade oss ett långvarig samarbete med några som visste vad dem gjorde och är så glada att jobba med Hedentorp. Lasse Olsen är tredje generationen på Hedentorp och står för kvalité och kunskap! Se bara på vinrankan!

Liv som driven Hedentorps tillsammans med Lasse kom ut till oss i Torekov i början av sommaren och vi pratade om hur man kunnat fixa till vårt uttryck med hjälp av växter. I början av Juli kom Liv tillbaka med en hel lastbil med växter och stylade om hela Swenson’s. Liv inspirerades av Torekovs känsla och kom med vass, lavendel, murgröna och andra jättefina växter jag inte kan namnet på. Dessutom stylade hon med Tine K korgar, Love Warrior accessoarer och snygga krukor. Vi är så himla nöjda! Nu i slutet av juli har alla väster frodats och är dubbelt så stora, kom förbi och kolla in dem!

Om ni själva letar efter växter så besök Hedentorps Plantskola i Ängelholm eller deras pop up shop på Farmers Market Torekov. Glöm inte kika i Livs fantastiskt inspirerande blogg: Tusenfröjd och hennes fina instagram.

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6550
Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6877

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6882

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6886

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6890

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6892

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6894-2

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6901

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6924

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6932

 

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6939

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6956

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6946

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_6966

 

 

Ni hittar Hedentorp på Farmers Market hela sommaren!Sunshinestories-surf-travel-blog-DSC09846

Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_0342