Välkommen till G Swensons krog i Torekov. Vi är en familjerestaurang i Torekovs hamn med anor sedan 1907. Idag är 3e och 4e generation på plats för att ge dig en upplevelse. För oss är lokala råvaror inget märkvärdigt, sedan öppnandet av restaurangdelen 1990 har vi dagligen kört till våra eminenta bönder på Bjäre för att hämta råvaror av bästa kvalitet.

Nedan har vi samlat allmän information om Båstad Turism.

Restaurang Malmö

Restaurang Malmö är en personlig guide över spännande restauranger i Malmö. En grupp bloggare har satt ihop Malmös personligaste restaurangguide. Inga konstiga listor, kart eller bedömningsguider utan en samling av de restaurangerna de väljer att rekommendera, lite som att de har certifierat restaurangerna på sajten. Som bloggare ligger styrkan i att de kan online-världen innan och utan, tar bra bilder och skriver bra personliga texter samt har tusentals följare från deras bloggar som följer våra tips. Om du vill veta var du ska gå på restaurang i Malmö ska du gå in på Restaurang Malmö som är den perfekta guiden med bilder och inlägg om goda, trevliga och bra restauranger i Malmö! Där finns bra inlägg om till exempel, Carib Kreol, Chez Madame, Jalla Jalla eller Laziza m.fl. En god måltid är alltid trevligt men i Malmö kan det vara svårt att hitta bra restauranger om du söker på internet, därför har Petter & Linn skapat en blogg där de lägger upp professionella bilder från restaurangbesök, för att guida andra till en bra restaurang upplevelse i Malmö!

Att göra i Båstad?

Båstad har aktiviteter för alla smaker! Om du så vill njuta av god mat och avslappning eller heller vill ha en aktivitetsfylld semester med surfing, golf, skate så finns här nåt för dig!

Golf i Båstad
Golfklubbarna på Bjärehalvön håller riktigt hög klass och här finns det en bana för alla. Klicka här för att läsa om vårt Golfpaket, där du kan kombinera golf på någon utav banorna nedan med god mat och boende.

Båstad Golfklubb – klassisk engelsk parkbana

Bjäre Golfklubb – storslagen utsikt

Åkagårdens Golfklubb – mitt på natursköna Bjärehalvön

Torekovs Golfklubb – en av Sveriges äldsta klubbar

Sönnertorps Golfklubb – medelsvår karaktär med en öppen landskapsstruktur

Actionsporter i Båstad

Båstad med sin närhet till havet är perfekt för vattensporter som surfing, segling, kitesurfing. Ungdomarna i komunen har precis lyckats driva igenom en skatepark som är unik i sitt slag.

Båstad Kiteskola – kitesurfinglektioner
Padel – snabb racketsport nere i hamnen
Stora Blå – aktiviteter till sjöss och land för företag
Båstad Skatepark – alldeles nybyggd
Rodel – på Hallandsåsen