Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_0873 Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_1007 Sunshinestories-surf-travel-blog-IMG_0988Det är tradition att Bjärehalvöns krögare under Restaurangveckan bjuder in till en försmak av sommaren med en prisvänlig 2-rätters meny. För oss på G Swenson’s Krog är det de 21:a året som vi är med och vi tycker det är en fantastisk möjlighet för oss krögare att tillsammans visa vad vi kan. Tillsammans säljer deltagande restauranger omkring 10 000 menyer under veckan, helt otroligt.

Vår kökschef Alexander Falkheden har satt ihop årets meny där vi utgått ifrån Torekov och sedan letat råvaror så lokalt som möjligt, från Bjärehalvön med omnejd och ingredienserna är hämtade av oss själva från gårdarna. Att arbeta tillsammans med bönderna gör matlagningen inte bara roligare och mer spännande, resultatet blir också godare. Att arbeta lokalt har satt prägeln på vårt kök genom åren och det blir därför naturligt att säsongen 2016 lägga ytterligare fokus på det lokala mathantverket.

Meny:

G. Swensons varmrökta lax
Serveras med honung & förslövssenapscreme, fänkålscrudité från öllöv & pepparrotsströssel.
*
Svensk oxfilé från Halland
sauterad spetskål, salsa på Kattviksäpplen, rödvinssås smaksatt med ramslök & färskpotatis gratinerad med ost ifrån Ebbesons gårdsmejeri

2-rätters meny för 195 kr söndag-torsdag
och 245 kr fredag-lördag

Hjärtligt välkomna att boka bord på telefon 0431-364590

 

Öppettider:

Från 10 juni till 26 juni:

Måndag – Fredag från 18:00
Lördag och Söndag från 12:00

Från 28 juni har vi öppet varje dag från klockan 12. 

Vi ses!

 

restaurangveckan16