Spa Torekov

Litet, mysigt och elegant spapaket i Torekov, Skåne. Ta in på Villa Thora, gå ner till Warmbadhuset vackert beläget på klipporna i Torekovs hamn. Ta ett skönt tångbad och en välgörande behandling. Vila, varva ner. Promenera sedan över till G Swensons krog för att slå dig ner och avnjuta en god middag. Mot kvällen återvänder du till din Villa och vaknar nästa morgon till en härlig frukost. Passar en annan ordning dig bättre, var så god att komponera!

Jämfört med spa-paket på större hotell i Skåne erbjuder vi en mysig och personlig upplevelse centralt i Torekov. Perfekt oavsett säsong, under sommaren kommer du få uppleva det mysiga vimlet i sommar-torekov, och slappna av imellan på krogen, villan och warmbadhuset. Under vår och höst kommer du oundvikligt uppleva det magiska ljuset och vädret vi har i Torekov. Här gör sig en promenad genom byn vidare längs med naturresarvatet till sin rätt, en av de vackraste kuststräckorna på Skåneleden. Skåne när det är som bäst helt enkelt!

Torekovs Treklöver är ett välkomponerat spapaket till ett pris av 1 795 kronor.

Boka här

Spapaket Skåne

Spapaket i skåne är populärt och med Torekovs närhet till havet är våra weekendpaket och spapaket i en klass för sig. Våra alternativ är perfekt om du letar efter spapaket eller weekendpaket i Skåne, Halland, Västkusten, Halmstad, Tylösand, Helsingborg, Hovs Hallar, Ängelholm, Båstad, Bjäre, Torekov, Bjärehalvön med omnejd. En Spaweekend i Skåne är lika med njutning och avslappning i världsklass, när du känner dig utvilad är sängen bäddad på ditt hotellrum. Gå på spa i Båstad, besök Båstads strand, kanske under tennisveckan, eller under en mysig höstdag, boka ditt spapaket på Bjäre hos oss. Vi samarbetar med ett mysigt hotell centralt beläget i Torekov. Torekovsborna har badat i Kattegatts saltvatten sedan långt tillbaka, idag fungerar morgonbryggan som en social och meditial mötesplats, ett tidigt dopp i havet med utsikt över Hallands Väderö ger energi för hela dagen.

Bjäre & Naturen

Torekov är en gammal fiskeby på tippen av en halvö, Bjärehalvön. Med Torekovs hamn som utgånspunkt har du restaurangen på ena sidan hamnplan och spa-anläggningen på andra. Från tångbadet i Warmbadhuset kan du se naturrika Hallands Väderö glimra mellan vågorna. Längs med kusten var sida om Torekov går ett naturreservat med en av Skåneledens vackraste promenadsträckor. Inåt land finns Bjäres bördiga landskap, bönderna är kända för att bruka jorden väl och som resultat odlas här till exempel Sveriges första färskpotatis. Det ockuperade och skiftande landskapet fortsätter och Hovs Hallar, Båstad, Sinarpsdalen, Kattvik, Grevie Backar m.fl är perfekta för en dagsutflykt på ett längre weekendpaket. I och med halvön är havet, det friska vädret och det kraftfulla ljuset en gemensam nämnare oavsett var du befinner dig.

Weekendpaket

Weekendpaket i skåne är populärt och med Torekovs närhet till havet är våra weekendpaket i en klass för sig. Våra alternativ är perfekt om du letar efter spapaket eller weekendpaket i Skåne, Halland, Västkusten, Halmstad, Tylösand, Helsingborg, Hovs Hallar, Ängelholm, Båstad, Bjäre, Torekov, Bjärehalvön med omnejd. En Spaweekend i Skåne är lika med njutning och avslappning i världsklass, när du känner dig utvilad är sängen bäddad på ditt hotellrum. Gå på spa i Båstad, besök Båstads strand, kanske under tennisveckan, eller under en mysig höstdag, boka ditt spapaket på Bjäre hos oss. Vi samarbetar med ett mysigt hotell centralt beläget i Torekov. Torekovsborna har badat i Kattegatts saltvatten sedan långt tillbaka, idag fungerar morgonbryggan som en social och meditial mötesplats, ett tidigt dopp i havet med utsikt över Hallands Väderö ger energi för hela dagen.