Vårt upplägg

Alla bröllop blir inte som det var tänkt. Det är mycket som ska klaffa och ni som beställare gör detta förhoppningsvis bara en gång. Festen är det svåraste, den är lång, bordsplacering är viktig, maten ska vara god, mättande och ändå komma till sin rätt under en ovanligt lång middag. Det är tallistor, toastmasters, dekorationer, logistik till och från festlokal samt en väldig massa andra detaljer. Dessutom är det kläder, vigselceremoni, fotografering, bestman, tärnor och mycket mera. Sedan ska allt detta ske i en kanske inte helt känd miljö och det ska kännas som ett naturligt flöde precis som er vision är.

Vi på G. Swenson´s Lada vet med 20 års erfarenhet och nära 100 bröllopsfester och andra större tillställningar vad som behövs för att få just er fest som ni vill ha den. Vi har stor respekt och en ödmjuk inställning inför ert bröllop, kostnaden, det unika i er bröllopsfest, gästerna, tidsplanering, menyn, stämningen etcetera. När ni beslutat er för G. Swenson´s Lada följer vi med i er planering så mycket som ni önskar och hjälper till med allt ni har behov av och där vår erfarenhet kan vara ett stöd. Vi har kontakter med fotografer, dekoratörer, konditorer, DJ, Coverband, tältfirmor, ballongkosnstnärer, diverse fordon för bröllopsparets ankomst till festen och mera. Våra rekommendationer i dessa frågor står vi kvalitetsmässigt för. Vi kallar detta för bröllopskonsultation. En service andra behöver hyra in från utomstående proffs. eller helt enkelt inte har råd med. Vi har en stolthet i de fester vi arrangerar och vill att varje tillfälle ska bli unikt och perfekt. Utan att vi är dyrare än våra konkurrenter Detta ingår alltid på G. Swenson´s Lada.

Välkomna att få ett grundförslag, Klicka på förfrågan och fyll i era uppgifter.

Våra bröllop börjar från 550kr per person och för att underlätta har vi satt ihop 3 olika grundpaket som går att bygga kring.

Detta skiljer oss från mängden av festarrangörer

Hos oss ingår bröllopskonsultation alltid kostnadsfritt – vi engagerar oss i förberedelserna med allt från organisation, logistik, bordsplacering, tallistor, dekoration, kontakt med toastmaster etc.  för att festen ska blir som ni tänkt er.

 Ni får ta med egen dryck vilket är mycket förmånligt. Efter att menyn är satt tar vi fram dryckesförslag från systembolaget som passar till maten, allt ni behöver göra är att beställa och hämta på närmaste systembolag.

Vi har nära samarbete med dekoratörer, musiker, fotografer, stylister, vigselförrätare m.fl i branschen som är duktiga, vid önskemål hjälper vi er att komma i kontakt med rätt folk.

Ni har visionen för er fest – vi har med över 20 års erfarenhet och nära 100 fester all den kunskap som krävs för att servera en vällagad måltid och sköta servicen på ett högklassigt vis. Vårt gemensamma mål ska vara att ge ett oförglömligt minne för er och era gäster.

Vår lokal är personlig, elegant och inbjudande in varje hörn och vrå. Det finns stora möjligheter att dekorera för att sätta er prägel på miljön

G. Swenson´s Lada ligger fint mitt i naturen på Bjärehalvön precis utanför pittoreska Torekov och nära till Båstad, Ängelholm, Helsingborg & Halmstad. Det finns mycket att se och göra som era gäster säkert kommer att kombinera med sin vistelse på Bjärehalvön. Det är nära till Ängelholms flygplats, E6AN och olika boendemöjligheter vilket gör logisitken enkel för långväga gäster.

“Vi gör detta flera gånger per år, ni gör det kanske bara en gång i livet.” – Jalle, krögare / bröllopsarrangör G.Swenson´s