Winemakers Dinner – Pio Cesare

February 2, 2013Restaurangen, Vin

När katterna är borta dansar råttorna på bordet. Enligt talesättet skulle isåfall våra gäster vara katterna, och vi själva råttorna. Under de mörka vintermånaderna håller vi stängt restaurangen och passar på att smaka, njuta, inspireras så mycket vi kan inför nästa säsong. I helgen var en sådan smakrik helg, då vi var bjudna på winemakers dinner … Read More

Mellandagsöppet samt brunch på nyårsdagen

December 17, 2012Restaurangen, Torekov

Varje kväll i mellandagarna från 18:00 är det öppet på G. Swenson´s Krog Välkommen att njuta en helt julmatsbefriad men. Löjrom, räkröra, svensk oxfilé, gös, hjort, creme brule, G. Swenson´s chokaldkaka.och lite till Vi har även lite nya spännade viner. Tveka inte Boka bord på 0431-364590. (om du har lyckan att vara i Torekov dessa … Read More

Höstlovserbjudande!

October 29, 2012Restaurangen, Torekov

Skäm bort dig själv och ditt barn med en god lunch nu under höstlovet! I samband med att Torekovs Warmbadhus erbjuder höstlovs-behandlingar med reducerade priser för barn och ungdomar så har vi öppet för lunch hela veckan mellan klockan 12-15 till mycket förmånliga priser. Gör en heldags utflykt till Torekov! För en närmare titt på … Read More

Gåsmiddagar på G Swensons 2013

October 24, 2012Båstad Bjäre Gourmet, Restaurangen, Torekov

På G. Swensons´s Krog har det serverats klassisk gåsamiddag sedan 1991, det är den tradition som har flest år på nacken hos oss. Vi tycker att klassisk gåsamiddag är väldigt gott. Nästan alla råvaror kommer från Bjäres odlingar och allt tillagas i köket på G. Swenson´s Krog. Svartsoppan puttrar och kryddas upp med cognac och … Read More

Torekov i New York Times

October 15, 2012Restaurangen, Torekov

För några veckor sedan publicerade den amerikanska tidningen New York Times ett repotage om Bjäre! En häftig upplevelse att läsa om “Cape Bjare”, potatisen och Karlssons Vodka i en internationell stor tidning. Vi är extra stolta då NY Times tipsar och länkar till vår restaurang! Läs hela repotaget här. Får det dig att bli nyfiken … Read More