Changing the Way You Work

August 31, 2016Tips

Mauris eget quam orci. Quisque porta varius dui, quis posuere nibh mollis quis. Mauris commodo rhoncus porttitor. Maecenas et euismod elit. Nulla facilisi. Vivamus lacus libero, ultrices non ullamcorper ac, tempus sit amet enim.

Sommarklubben

July 11, 2016Restaurangen, Sommarklubben

Solen skiner, havet ligger som en spegel och morgonbadarna står redan i bullkön efter årets första dopp. Båtarna påväg mot väderön, några kommer inte tillbaka i hamn förrän skymning. När klockan börjar närma sig 23 rör sig byn mot Swenson’s, under vinrankan vänds plattor i takt med att folket tar plats framför baren. Drinkarna, folket, … Read More

Restaurangvecka 10-19 Juni 2016

June 7, 2016Båstad Bjäre Gourmet, Restaurangen, Torekov

Det är tradition att Bjärehalvöns krögare under Restaurangveckan bjuder in till en försmak av sommaren med en prisvänlig 2-rätters meny. För oss på G Swenson’s Krog är det de 21:a året som vi är med och vi tycker det är en fantastisk möjlighet för oss krögare att tillsammans visa vad vi kan. Tillsammans säljer deltagande … Read More

Morsdag 2016

May 25, 2016Torekov

Fira mor på söndag! Varför inte ta med kära mamma till Torekov på söndag? Ta en promenad längs havet och kom in till oss på G Swenson’s Krog sen. Ni bjuder Mor på G. Swensons Krog så bjuder vi Mor på maten. Erbjudandet gäller för sällskap på minst 4 personer som alla äter meny 2 … Read More

En helg med Bjärefågel 3-5 Juni 2016

May 11, 2016Samarbetspartners, Torekov

Förra årets Bjärekyckling-helg på G. Swensons var en stor succé och redan under arrangemanget tänkte vi att det här ska vi definitivt göra om. Den 3-5 juni är det dags. I år utökar vi antalet rätter från fem till sex, samt att vi kör arrangemanget i hela tre dagar! G. Swensons och Bjärefågels matkreatörer Alexander … Read More

Gåsamiddagar 2015

October 21, 2015Restaurangen

Dags för gåsmiddag premiär 30 oktober till 14 november öppet fredag från 18 lördag från 12 söndag från 12 samt beställningar på vardagar minst 8 personer. Meny: Svartsoppa med krås alternativt Pumpasoppa med kantareller * Klassisk ugnsstekt gås med alla tillbehör (rödkål, äpplemos,  rönnbärsgele, brysselkål riktig gåsasås och så klart gåsen själv * Äpplemazarinkaka med … Read More