SKÖRDEMENY Fredag till Söndag 18-20 september bjuder Bjäres odlare och matproducenter till bords. Vi medverkande restauranger erbjuder en 3-rätters skördemeny. Vår meny med lokala råvaror och produkter: Heberleins spickeskinka/brynt smör/ svartkål/ 3-mjölksost – Bjärekycklinglårfilé/ Baljor & bönor från Pojmark i Öllöv/ svamp/ vittvin – Choklad/ björnbär/körsbär/vaniljglass 445:- Ring och boka bord på 0431-364590
Minimal Blog
WINEMAKERS DINNER MED DEN GALNE SVENSKEN
Vi välkomnar Rickard Enkvist som har sin vingård Bodega Cézar i bergen i närheten av Marbella i Spanien med vilken han har fått ett 20-tal utmärkelser i vinvärlden. Kort och gott: G SWENSONS KROG, 4 september 2015 , 6-8 viner, 5 rätter, 585kr.
SENSOMMAR I TOREKOV
Vårt sensommarerbjudande är tillbaka! Välkomna på varmrätt och ett glas vin för 198kr, varje dag vi har öppet, hela hösten. För öppettider klicka här.
Champange Maker’s Dinner 21 Juli
Tisdagen 21 juli blir det en stor upplevelse på G Swensons. Chloé Verrat Directrice Marketing & Communication från Champagne Deutz kommer att vara vår värd i champagnens värld. Läs mer på evenemangets egna sida: swensons.se/deutz
Restaurangvecka 2015!
Fredag 5 juni – Söndag 14 juni är det restaurangvecka på Bjäre! På Bjärehalvön är det tradition att krögare bjuder in till en prisvänlig och spännande försmak av sommaren. Under tio dagar serveras ett urval av rika matupplevelser på sexton krogar. Nu för 20:e året med ännu mer fokus på lokala råvaror. Välj bland våra … Read More
Bjärefågel + G Swenson’s Krog = sant!
Detta är verkligen från jord till bord och så lokalt det kan bli. Bjärefågel och G. Swenson’s Krog startade nästan samtidigt i slutet av 1980-talet och det med stolthet och glädje som vi vill visa vår utveckling och våra färdigheter. Våra kockar Kim Thomsen och Alexander Falkheden har tillsammans med Bjärefågels kock John Englund utvecklat … Read More