Swensons at home

Vi har ett häftigt koncept tillsammans med turbåtarna som går till Hallands väderö. Vi bokar Nanny, den äldre fiskeskutan, fyller den med drycker, servispersonal, snittar och tilltugg. Skepparen lägger loss och vi glider i långsamt ut mot Hallands Väderös utsida. På vägen får ni från havet njuta en annorlunda utsikt av Hallands väderö, Vinga skär, Torekov och även Kullahalvön. Ni kommer garanterat att få se sälar och fåglar från det rika djurlivet på ön, ibland skymtas även tumlare eller andra djur. Tillbaka in i hamn står restaurangen dukad med middag och drycker efter era önskemål.

Har du en annan idé du vill förverkliga? Komponera ditt eget koncept! För oss finns inga hinder, vi har nära kontakter med många aktörer och kan ordna precis det du vill. Vinprovning, whiskyprovning, sälsafari, vattenskidsåkning, kitesurfing, tävlingar på hemmeslövs herrgård, ribb båt med häftiga Stora Blå eller en runda Speedcats i Båstad, som gocart fast på vatten! Utgå från en god och trevlig middag på G Swensons krog så löser vi allt från evenemang till centralt boende i Torekov.

Byn och hamnen

Litet, mysigt och elegant i Torekov. Ta in på Villa Thora, gå ner till Warmbadhuset vackert beläget på klipporna i Torekovs hamn. Ta ett skönt tångbad och en välgörande behandling. Vila, varva ner. Promenera sedan över till G Swensons krog för att slå dig ner och avnjuta en god middag. Mot kvällen återvänder du till din Villa och vaknar nästa morgon till en härlig frukost. Passar en annan ordning dig bättre, var så god att komponera!

Jämfört med spa-paket på större hotell erbjuder vi en mysig och personlig upplevelse centralt i Torekov. Perfekt oavsett säsong, under sommaren kommer du få uppleva det mysiga vimlet i sommar-torekov, och slappna av imellan på krogen, villan och warmbadhuset. Under vår och höst kommer du oundvikligt uppleva det magiska ljuset och vädret vi har i Torekov. Här gör sig en promenad genom byn vidare längs med naturresarvatet till sin rätt, en av de vackraste kuststräckorna på Skåneleden.

Torekovs Treklöver är ett välkomponerat spapaket till ett pris av 1 795 kronor.

Boka via kontakformuläret.

Golfpaket i skåne

Från mitten av Bjärehalvön kan man nå så många som 117 golfhål på bara 11 minuters bilfärd. Här finns banor av hög internationell klass, olika bankaraktärer och unika miljöer. Det milda klimatet tillåter ofta spel året om och olika utmaningar beroende på väder och vind.

Torekovs Golfbana

Från mitten av Bjärehalvön kan man nå så många som 117 golfhål på bara 11 minuters bilfärd. Här finns banor av hög internationell klass, olika bankaraktärer och unika miljöer. Det milda klimatet tillåter ofta spel året om och olika utmaningar beroende på väder och vind.