Påsk i Torekov!

March 30, 2015Påsk, Restaurangen

    Så var det dags för ny säsong i Torekov och på G. Swensons Krog. I år är det jubileumsår på många sätt. Familjen, nu i 4 generationer, har ägt huset i 110 år. Jag öppnade G. Swensons Café den 13 juni 1987 för 30 år sedan. I år är det 25 upplagan av … Read More

Nyårsdagsbrunch!

December 31, 2014Restaurangen, Torekov

Hoppas ni får en riktigt trevlig nyårsafton! Kom och fortsätt fira i det nya året med brunch hos oss dagen efter! Vi serverar traditionsenlig brunch på G. Swensons Krog på Nyårsdagen från 12:00. Klassisk brunch och lite till. 245 kr/Barn 165 kr Välkomna och boka gärna bord på 0431-364590 Jarl Toremalm

Mellandagsöppet och nyårsbrunch!

December 22, 2014Restaurangen

Så vill G. Swensons Krog önska alla våra gäster och vänner en riktigt God Jul. Krogen har nu lämnat sin 25:e sommar bakom sig och det var en sommar att minnas. 24 grader i vattnet kan jag inte minnas att det någonsin varit förut. Nu är det vackert grått normal vattentemperatur och alla trappor är … Read More

30/10 2014 Winemaker’s Dinner med Michaël Lantz

October 21, 2014Restaurangen, Torekov, Vin

30/10 är får vi ännu ett besök av en vinmakare! Michaël Latz från byn Correns i Provence kommer och talar om sin ekologiska viner. Byn är även känd för att Pink Floyd spelat in en del från The Wall där samt att Angelina Jolie och Brad Pitt gifte sig där. Correns är också Frankrikes första ekoby … Read More

Winemaker’s Dinner med Angelo Cerciello från Fattoria Il Casalone

September 19, 2014Vin

Fattoria Il Casalone hittar vi längst med Maremmas kustremsa i Toscana. Vingården sätter högt värde i arbetet mot en miljövänligare vinframställning, druvorna odlas ekologiskt och vinodlingen är som vi säger ”eco-friendly”. Kom och ät en meny inspirerad av Toscana och provsmaka vinerna tillsammans med Angelo Cerviello! När: Torsdag 2/10 Klockan: 19:00 Pris: Meny samt cirka ½! … Read More

Skördefest på Bjäre 2014

September 19, 2014Båstad Bjäre Gourmet, Restaurangen

“Välkommen att fira årets skörd när Bjäres odlare och matproducenter bjuder till bords. Under fyra dagar serveras 3-rätters skördemenyer på elva krogar. Med lokala råvaror och produkter kommer varje restaurang att skapa sin egen individuella meny.” -Båstad Bjäre Gourmet Vår meny: Vaktelbröst rucolla / pepparrot / sockermajs / äpple / vaktelägg * Knutstorps hängmörade entrecôte … Read More